iSand HWY

The newly developed iSAND HWY by Flex Trim is a flexible sanding solution suitable for any robot on the marked.

The iSAND HWY can be used for sanding of surfaces and edges with both flat and complex surfaces.

The iSAND HWY comes with its own control panel which can be operated either separately or it can be integrated with the control unit for the robot. The control panel can be placed exactly where it makes most sense for the operator.

The flange can be made to fit all robots on the market so the iSAND HWY can be used both on new and old robots.

Together with Flex Trim’s sanding system you can work on all products such as composite, metal, plastic, wood etc.

The sanding unit can be made from 100-400mm as a stan-dard. Other dimensions available on request.

 

Please contact us for more information.

 

 

Technical specifications:

Motor:

1 x 0,55kW

RPM:

Electrical supply:   

100 - 700rpm

400v, 50/60 Hz.

 

 

Dimensions:

Working width:

Weight (200):

 

 

100 -400 mm

13,5 kg

 

 

undefined

 

 

Administrer samtykke til cookies

For at give dig den bedste oplevelse bruger vi teknologier såsom cookies til at gemme og/eller få adgang til enhedsoplysninger. Hvis du giver samtykke (at trykke på Godkend Alle) til brugen af disse teknologier, kan vi behandle data såsom browseradfærd eller unikke identifikatorer på dette websted. Hvis du ikke giver dit samtykke (at trykke på Afvis)  eller trækker dit samtykke tilbage, kan visse funktioner blive påvirket negativt.

Funktionsdygtig Altid aktiv
Den tekniske lagring eller adgang er strengt nødvendig med det legitime formål at muliggøre brugen af en specifik tjeneste, som abonnenten eller brugeren udtrykkeligt har anmodet om, eller udelukkende med det formål at overføre en kommunikation via et elektronisk kommunikationsnet.
Præferencer
Den tekniske lagring eller adgang er nødvendig for det legitime formål at lagre præferencer, som abonnenten eller brugeren ikke har anmodet om.
Statistikker
Den tekniske lagring eller adgang, der udelukkende anvendes til statistiske formål. Den tekniske lagring eller adgang, der udelukkende anvendes til anonyme statistiske formål. Uden en stævning, frivillig overholdelse fra din internetudbyders side eller yderligere optegnelser fra en tredjepart kan oplysninger, der er gemt eller hentet til dette formål alene, normalt ikke bruges til at identificere dig.
Marketing
Den tekniske lagring eller adgang er nødvendig for at oprette brugerprofiler med henblik på at sende reklamer eller for at spore brugeren på et websted eller på tværs af flere websteder med henblik på lignende markedsføringsformål.